deLillos til Kolbjørnsvik

Sommeren er nær! 23. juli blir en magisk aften i Vika...

Folket har talt!

Selveste deLillos vil stå på scenen i Kolbjørnsvik lørdag 23. Juli. Bookingen av årets sommerkonsert på brygga i Vika er i boks, og det forventes stor pågang når billettene legges ut i løpet av noen uker. deLillos var det overlegent mest etterspurte bandet i en Facebook-undersøkelse som ble gjennomført av Moringen Pub høsten 2010.

–  Vi er utrolig glade over å presentere årets sommerkonsert 2011. DeLillos er et band med bred appell, og de vil passe perfekt inn i vårt sommerkonsert-konsept, sier Knut Fonneløp Storhaug i Moringen. Han gleder seg allerede til sommer, sol og deLillos i Kolbjørnsvik.

–  Vi forventer, tradisjonen tro, at både lokalbefolkningen samt tilreisende vil bruke dette som en anledning til å treffe kjente i en hyggelig atmosfære mens de nyter sommerens gleder og deLillos, sier Storhaug.

Vi er også opptatt av miljøaspektet, og kommer til å oppfordre alle tilreisende å reise kollektivt, med Kolbjørn eller buss – eller ta i bruk apostlenes hester.

BILLETTSALGET HAR STARTET!

Nå kan du kjøpe billetter til sommerens vakreste eventyr, deLillos i Kolbjørnsvik 23. juli 2011. Billettsalget er i gang på Arendal Kulturhus sine nettsider her. Fra 18 mars kan du også kjøpe billetter på Moringen, og da til en noe lavere pris (du slipper billettavgiften). Vi forventer at det skal bli utsolgt, så her er det ingen grunn til å vente.

Les mer om Moringen på: http://www.moringenpub.no/

Les mer om deLillos på: http://www.delillos.no/

Ønsker dere mer informasjon om arrangementet, kontakt:

Moringen Pub

V/ Knut Fonneløp Storhaug

Mobil: +47 97573606
E-post: knut@moringenpub.no

Fakta:

Moringen har en tradisjon for å arrangere større konserter hver sommer i Kolbjørnsvik. Dette kommer i tillegg til de mindre konsertene vi har innimellom på vinterstid – innendørs.

Hittil har vi hatt besøk av:

* VAMP

* DiDerre

* Dance With a Stranger

* Dose

* Stavangerensemblet

I samarbeid med Canal Street :

* Ole Paus

* Jan Erik Vold

* Odd Børretzen og Lars Erik Myhre

* Frode Grytten

* Kjetil Bjørnstad

* Rosenberg Trio

http://www.facebook.com/event.php?eid=141146699284241