Ny og fantastisk mobil bardisk

Fra venstre: Arvid, Børre og Lasse viser stort fram den nye nydelige mobile bardisken.

Fra venstre: Arvid, Børre og Lasse viser stolt frem Moringens nye og nydelige mobile bardisken.

Det lokalproduserte vidunderet har kommet! Kun montering av tappetårn og noen mindre detaljer gjenstår før vi kan ta i bruk Moringens nye spesialproduserte og helt enestående mobile bardisk. «Hun» som fremstår utvilsomt som et nydelig kunstverk, allerede før innholdet er på plass.

Moringens logo i metallet, med speilbrakgrunn. Lekkert!

Bardisken skal brukes på terrassen sommerstid, og til våre arrangementer som samler mange folk. I tillegg vil vi åpne opp for at det vil bli mulig å leie vår stilige bardisk til private arrangementer. Ta gjerne en ekstra titt på vidunderet når du er innom puben. Vi er stolte av dette produktet!

Mobilbaren er designet og produsert i samarbeid med vår gode venn Børre Skarli samt Thomic Aluminium AS på Stoa

Moringens nye flotte mobile bardisk er designet og produsert samarbeid med vår gode venn Børre Skarli og Thomic Aluminium AS på Stoa. Børre har bakgrunn fra industrien og oljeplattform i Nordsjøen. Han er en dyktig mann som kan sitt fag, og i ledige stunder er han rett som det er å treffe på puben en fredags kveld.

Thomic Aluminium AS på Stoa har vist en enestående velvilje og interesse for prosjektet. De har stilt en erfaren metallarbeider og en del av sine meget avanserte maskiner til disposisjon. De var så fornøyde med resultatet at de nå ønsker å sette bardisken i produksjon for kunder!

Tappetårnet er fra P.A. Olsens mekaniske verksted på Myrene. Det er utført i solid stål med sort lakk. Tappetårnet er spesialtilpasset bardisken på den måten at tilførselsslangene kommer opp fra et hull midt på disken, og tappetårnet vil derfor stå i senter på bardisken.

Nøgne Ø har levert det tekniske som skal til for å få de to tappekranene til fungere sammen med kjøleren. De bistår også med monteringen av dette.

Bardisken skal utrustes med to tappekraner. En kran er selvsagt reservert for vanlig Arendalspilsner. Og en kran for Nøgne Ø. I sommer vil vi satse på den nye og meget populære «PILS» fra Nøgne Ø, som vi allerede har sikret oss 10 fat av!

Bardisken er laget i en hel børstet stålplate som er bøyd til for å passe i rammeverket. Foran er vår logo frest inn med høyteknologisk presisjon, utført med en vannskjærer med sandkorn iblandet skjærestrålen. Bak er det festet et speil, som gir en optisk illusjon av “å se gjennom» bokstavene.

Til siste skal det nevnes at Knut Storhaug var den som hadde ideen til prosjektet og designet.

En stor takk til Børre Skarli og våre samarbeidspartnere i Thomic Aluminium AS og Nøgne Ø.