Håndball og konsert på Moringen

superkveldFredag 12.april åpner vi dørene allerede klokken 18:15 og streamer sluttspillkampen mellom Runar – ØIF Arendal på storskjerm, kampstart 18.30. Så klokken 21.00 braker det løs med livemusikk med «Steady Beat». Vi forventer knallstemning og fullt hus som vanlig.

Moringen ønsker velkommen til en festkveld: vi streamer håndballkampen til glede for lokale supportere! Kom kl. 18 og sikre deg plass! Skal det lykkes guttene våre å vinne denne viktige sluttspillkampen? Vi tror på det! HEIA ØYESTAD, HEIA ARENDAL!

bilde 3Senere fortsetter festen sammen med Trond Langeland og Hermund Storsæter når vårt «husband» Steady Beat endelig kommer tilbake.

Gratis inngang og fullt trøkk fra kl. 21.00!

Med to akustiske gitarer og sine 60- og 70-tallsslagere skaper de høy stemning og rungende jubel. Da de gjestet Moringen sist var det så vellykket at selv de som satt ute på terrassen sang med. Her blir det høy energi og glade pubgjester som synger med med. De kjører 3 sett med innlagte pauser. Vi kan love at gutta har forberedt seg meget godt til denne konserten.

NB! Dette er vårt første forsøk på å streame kamp via Internett (Sumo og Ice.no) på storskjermen på Moringen, så om dette går bra så forventer vi både applaus og at dette ikke blir siste forsøk…