Rocket Science 20. februar

Hold av frædda 20. februar. Da blir det live-musikk med Arendals nye supergruppe Rocket Science (Goderstad, Emanuelsen, Stadheim). Det blir garantert ‘moringenstemning’. Hurra! Fri entre og begrenset plass.

Om Rocket Science
Det forholdsvis nystarta bandet «Rocket Science» består av tre erfarne musikalske ringrever fra Arendal:

NILS ERIK GODERSTAD driver med gitar, og det har han gjort siden midten av 90-tallet i rockeband som 10FT baby og Rangers som reiste land og strand rundt over flere år. De siste årene har det blitt mest spilling lokalt.  Nils er utdannet musikklærer og jobber til daglig som lærer ved Birkenlund skole.

GEIR EMANUELSEN trakterer bassgitaren, noe han har gjort siden 1980-tallet og tida både med Arendals-heavybandet Theo, og i det legendariske orkesteret B. Nilsen & Entusiastene.  På 90-tallet startet Geir instrumentalsurfbandet The Beat Tornados, og er med på flere plateutgivelser der. Han spilte også i Go-Go Gorilla med Alex Rosén. Nå er han med i plateaktuelle Big Truck, Texas Twisters, NEONATO og flere andre band. Han jobber på Munkehaugen Kultursenter og har også bakgrunn som bookingansvarlig på det nå nedlagte bluesstedet Muddy Waters i Oslo.

TOR ANDERS STADHEIM på trommer har spilt med Geir siden tida i Texas Flood og i Billy King´s Orkester på 90-tallet. Tor Anders var også med i bandet 5:56 / Oslo String Swing Artillerie som ga ut et par CDer og deltok flere ganger på Canal Street. I dag er han, i tillegg til å arbeide som lektor ved Arendal videregående skole, fast trommeslager i Keith Austin Band.

Alle tre medlemmene synger, men Nils er hovedvokalist.

Rocket Science spiller energisk Rockabilly, Surf, Rock & Roll, litt Country m.m. Det går hovedsakelig i låter fra 50-, 60- og 70-tallet. Bandet tolker låter av artister som: Eddie Cochran, Chuck Berry, The Surfaris, Link Wray, Stray Cats, The Who, The Kinks, T. Rex, Bob Dylan, The Rolling Stones, George Jones, Kenny Rogers, Tom Petty And The Heartbreakers, Little Feat m.fl.

poster-rocket-science.jpg