Bryggefesten 2021 i Kolbjørnsvik er avlyst

Moringens konsert med The September When som skulle vært avholdt i Kolbjørnsvik lørdag 24/7-2021 (og 2020) er avlyst på grunn av høy risiko og usikkerhet knyttet til koronasituasjonen.

Dette er jo bare trist. For Moringen, for gjestene og ikke minst for bandet og alle de som jobber med lys, lyd, scene, gjerder og alt annet rundt arrangementet.

Men Moringen er en liten privat aktør, og med dagens regelverk, og de smittevernsreglene som sannsynlige vil gjelde i sommer, så ser vi det som for risikofylt å arrangere konserten. Avgjørelsen er tatt i samråd med band og management.

Vi i Moringen håper at verden ser helt annerledes ut nest år og at vi da er i stand til å gjenoppta tradisjonen som oppsto sommeren 2003 med en stor sommerkonsert i Kolbjørnsvik.

Kjøpte billetter refunderes selvsagt.

Billetter kjøpt på http://www.ticketmaster.no og betalt med kort, VIPPS, Klarna og Paypal refunderes automatisk tilbake til kortet/kontoen som ble brukt ved kjøp. Det kan ta opptil 60 dager med retur fra TM.

De som har kjøpt billetter på Moringen må møte opp på puben med billetter, legitimasjon og kontonummer. Alternativt motta gavekort/tilgodelapp på pålydende.

FRIST FOR RETUR 15/8 2021

På den positive siden så har PUBEN nå gjenåpnet. Vi holder åpent hver fredag fra kl. 19:00 og ønsker deg hjertelig velkommen til Vikas gildeste skjenkestue.

Mvh
Moringen Pub

BILLETTSIDE/(Ticketmaster)

Stay safe

Moringen – concerts managed by love