UTSOLGT: Sivert Høyem live i Kolbjørnsvik/Arendal 23/7-2016

FACE-join-group

Du store alpakka hvor gjildt dette blir! Moringen Pub ønsker deg velkommen til sommerens vakreste eventyr – bryggekonsert med hele Norges Sivert Høyem – mannen med landets mest sexy og mystiske stemme.

DET VAR UTSOLGT I LANG TID I FJOR, SÅ SØRG FOR Å SIKRE DEG EN BILLETT NÅ!.  DET ER FOR UTSOLGT FOR LENGST.

Det hele skjer på bryggekanten i Kolbjørnsvik i Arendal LØRDAG 23. juli 2016. Porten, barene og bongsalg åpner kl. 18.00 – kom tidlig og unngå de lengste køene. Ingen parkering. MF Kolbjørn går kontinuerlig til/fra byen.

OBS! Unngå de lengste køene, kom tidlig for å få en god plass og flotte opplevelser. Slapp av på bryggekanten eller i hagen med noe godt i glasset mens du venter…

På denne siden er det meste av det du trenger av praktisk informasjon.

Salget er i gang på www.billettservice.no (inkludert 7-eleven og Narvesen) samt på Moringen pub (fredager, og ellers når vi har åpent for quiz mm.). Handler du i pøbben så sparer du avgiften.

Pris: kr. 450,- pluss evt. avg.
Evt. uavhentede billetter selges for kr. 500,- i porten

18 årsgrense. Barn under 18 år kun tillatt med egen billett og i følge med foresatte.

BONGER: Vi har kun noen få kortterminaler, så kjøp drikkebonger for å unngå kø. Ellers anbefaler vi at du tar med noe ‘kæsj’ i tillegg. Bongsalget er plassert rett ved inngangen samt et alternativt bongsalg mellom scenen og baren ved siden av. Løp og kjøp.

Bli kjent! Legg spesielt merke til plassering av bongsalg, toaletter og urinal. Layouten KAN bli endret.

Bli kjent! Legg spesielt merke til plassering av bongsalg, toaletter og urinal. Layouten KAN bli endret.
Klikk for større versjon

Toaletter: Også i år vil vi ha rekordmange toaletter. Vi har bestilt adskillig flere enn det malen tilsier for et slikt arrangement. Følg også med på Facebook og ved inngangen for å lokalisere toalettenes plassering.

Barer: Det blir 3 barer og masse herrrlig drikke. Vi oppbemanner, men vi ha omtrent samme layout på barer mm som i fjor, det fungerte aldeles utmerket.

Mat/Snacks: Det vil selges enkel mat og snacs i egen stand.

MEDIC: Røde kors vil være til stede mesteparten av kvelden. De plasserer seg vanligvis i nærheten av inngangen. Ta kontakt ved behov.

Humør: Vi forventer masse godt humør, tilløp til latter, sang og dans. Vi har hatt store konserter før, men større enn dette kan det ikke bli i Kolbjørnsvik. Du-milde-himmel som vi gleder oss! Vi blir veldig forundret om ikke årets konsert blir utsolgt lang tid i forveien (uansett værmeldinger…)

Etter konserten? Den største baren vil holde åpent til ca kl. 24.00 – slik at avviklingen av fergekø etc. kan gå så smooth som mulig. På grunn av skjenkebevillingen kan naturligvis drikke IKKE taes med hverken inn på området eller ut fra området. Det er med andre ord ikke noe poeng å sloss seg frem i fergekøen, du får plass når du får plass… Kos deg i baren eller i hagen så lenge.

Bekledning: kle deg etter været, solkrem pleier å være gunstig…

Hvordan komme seg dit?

Ta FERGE fra Tyholmen/sentrum eller gå…

BÅT: det er ikke båtplasser i vika. Legg båten i Pollen eller i gjestehavna i byen. Det er så og si alltid promillekontroll på sjøen denne dagen.

Ta ferga fra byen i god tid, den bruker ca 4-5 minutter hver vei og går kontinuerlig.

Buss/taxi: Det blir nok lange køer, så alternativ transport som buss, taxi er også mulig.

BIL: det er ingen parkeringsplasser i Kolbjørnsvik. Parker i byen og ta Kolbjørn over fjorden, alternativt kan du parkere ved Hisøy Skole.

Føtter og sykler:  Å spasere er vanligvis trygt, men skal du innta alkohol råder vi deg til å la sykkelen stå.

 

kolbjorn

Ferga kjører fram/tilbake hele tiden og sørger for at alle kommer seg over. Men det kan fort bli litt kø og venting, så vær tidlig ute.

Vær snill og grei på din vei. Husk solkrem!

Av tidligere artister som har spilt i Kolbjørnsvik kan vi blant annet nevne: DumDum Boys, Hellbillies, Ole Paus, de Lillos ,VAMP, DiDerre, Dance With a Stranger, Stavangerensemblet, Odd Børretzen m.fl.