MORTEN ABEL i Kolbjørnsvik 22. juli 2017

FACE-join-group

JØ OG FYSE, DETTE BLIR GILDT!

Moringen Pub ønsker deg nok en gang velkommen til sommerens vakreste eventyr – bryggekonsert med hele Norges Pop-Konge Morten Abel – mannen fra Mods, The September When og Peltz, for ikke å glemme en fantastisk solokarriere. Oppvarming ved fabelaktige «Bård Rannekleiv Band».

NYHET 1! Bård Rannekleiv band vil varme oss opp før Abel kommer på scenen og vil starte sin konsert ca. kl. 18.30. Les mer om bandet…

NYHET 2! Kom tildig, ta middagen din hos oss 22. juli. Smag & Behag vil være på plass og tilby gourmet-burgere fra egen grill.. mmmm…

DET HAR VÆRT VAR UTSOLGT I LANG TID FØR KONSERTEN DE SISTE ÅRENE, SÅ SØRG FOR Å SIKRE DEG EN BILLETT NÅ PÅ MORINGEN (AVGIFTSFRITT) ELLER TICKETMASTER.NO!

Det hele skjer på bryggekanten i Kolbjørnsvik i Arendal LØRDAG 22. JULI 2017. Porten, barene og bongsalg åpner kl. 18.00, og muligens vil det bli aktiviteter på og av scenen tidligere enn før. Kom tidlig og unngå de lengste køene. Ingen parkering. MF Kolbjørn går kontinuerlig til/fra byen.

OBS! Unngå de lengste køene, kom tidlig for å få en god plass og flotte opplevelser. Slapp av på bryggekanten eller i hagen med noe godt i glasset mens du venter…

På denne siden kommer det meste av det du trenger av praktisk informasjon.

Salget er i gang på Ticketmaster samt på Moringen pub (fredager, og ellers når vi har åpent for quiz mm.). Handler du i pøbben så sparer du avgiften.

Pris: kr. 450,- pluss evt. avg. (avgiftsfritt på Moringen Pub)
Evt. uavhentede billetter selges for kr. 500,- i porten

18 årsgrense. Barn under 18 år kun tillatt med egen billett og i følge med foresatte.

Mat/Snacks: Det blir i år mulighet for å nyte fantastiske gourmet-burgere fra Smag & Behag. Kom tildig, ta middagen din hos oss 22. juli.

BONGER: Vi har kun noen få kortterminaler, så kjøp drikkebonger for å unngå kø. Ellers anbefaler vi at du tar med noe ‘kæsj’ i tillegg. Bongsalget er plassert rett ved inngangen samt et alternativt bongsalg mellom scenen og baren ved siden av. Løp og kjøp.

Bli kjent! Legg spesielt merke til plassering av bongsalg, toaletter og urinal. Layouten KAN bli endret.

Bli kjent! Legg spesielt merke til plassering av bongsalg, toaletter og urinal. Layouten KAN bli endret.


Klikk for større versjonToaletter: Også i år vil vi ha mange toaletter. Vi har bestilt adskillig flere enn det malen tilsier for et slikt arrangement. Følg også med på Facebook og ved inngangen for å lokalisere toalettenes plassering.

Barer: Det blir 3 barer og masse herrrlig drikke. Vi oppbemanner, men vi ha omtrent samme layout på barer mm som i fjor, det fungerte aldeles utmerket.

MEDIC: Røde kors vil være til stede mesteparten av kvelden. De plasserer seg vanligvis i nærheten av inngangen. Ta kontakt ved behov.

Humør: Vi forventer masse godt humør, tilløp til latter, sang og dans. Vi har hatt store konserter før, men større enn dette kan det ikke bli i Kolbjørnsvik. Du-milde-himmel som vi gleder oss! Vi blir veldig forundret om ikke årets konsert blir utsolgt lang tid i forveien (uansett værmeldinger…)

Etter konserten? Den største baren vil holde åpent til ca kl. 24.00 – slik at avviklingen av fergekø etc. kan gå så smooth som mulig. På grunn av skjenkebevillingen kan naturligvis drikke IKKE taes med hverken inn på området eller ut fra området. Det er med andre ord ikke noe poeng å sloss seg frem i fergekøen, du får plass når du får plass… Kos deg i baren eller i hagen så lenge.

Bekledning: kle deg etter været, solkrem pleier å være gunstig…

Hvordan komme seg dit?

Ta FERGE fra Tyholmen/sentrum eller gå…

BÅT: det er ikke båtplasser i vika. Legg båten i Pollen eller i gjestehavna i byen. Det er så og si alltid promillekontroll på sjøen denne dagen.

Ta ferga fra byen i god tid, den bruker ca 4-5 minutter hver vei og går kontinuerlig.

Buss/taxi: Det blir nok lange køer, så alternativ transport som buss, taxi er også mulig.

BIL: det er ingen parkeringsplasser i Kolbjørnsvik. Parker i byen og ta Kolbjørn over fjorden, alternativt kan du parkere ved Hisøy Skole.

Føtter og sykler:  Å spasere er vanligvis trygt, men skal du innta alkohol råder vi deg til å la sykkelen stå.

kolbjorn

Ferga kjører fram/tilbake hele tiden og sørger for at alle kommer seg over. Men det kan fort bli litt kø og venting, så vær tidlig ute.

Vær snill og grei på din vei. Husk solkrem!

Av tidligere artister som har spilt i Kolbjørnsvik kan vi blant annet nevne: Sivert Høyem, DumDum Boys, Hellbillies, Ole Paus, de Lillos ,VAMP, DiDerre, Dance With a Stranger, Stavangerensemblet, Odd Børretzen m.fl.


OM Bård Rannekleiv Band: Bandet består av tre særdeles spilleglade og erfarne Arendalsmusikere som byr på lange sett med blues, ispedd kraftige doser rock og soul, samt noen funky grooves når stemninga er god! Bård & Co tolker låter av B.B King, Tony Joe White, Eric Clapton, Elvis Presley, John Hiatt, Reverend Horton Heat, Van Morrison, Johnny Jenkins, Solomon Burke, The Allman Brothers Band, m.fl

Bård Rannekleiv spiller gitar og synger, og har vært bandleder siden begynnelsen av 1990-tallet, tidligere under bandnavnet Same Ol` Blues. Han spiller også i Bob´s Mob der han tolker Bob Dylan låter.

Bård spilte og samarbeidet i mange år med den kjente Arendalsgitaristen Steinar Gregertsen som dessverre døde for få år siden.

Geir Emanuelsen  trakterer bassgitar, noe han har gjort siden 1980-tallet og tida med heavybandet Theo, samt i det festlige og legendariske orkesteret B. Nilsen & Entusiastene.

På 90-tallet startet Geir instrumentalsurfbandet The Beat Tornados som hadde flere  kritikerroste plateutgivelser og konserter. Han spilte også i Go-Go Gorilla med Alex Rosén. Nå er han med i plateaktuelle Big Truck, Texas Twisters, NEONATO m.fl.

Tor Anders Stadheim spiller trommer. Han har spilt blues og rock med Bård siden slutten av 1980-årene, og tolket diverse musikalske stilarter med Geir i Texas Flood og i Billy King´s Orkester på 90-tallet.

Tor Anders var også med i bandet 5:56 / Oslo String Swing Artillerie som ga ut CDer og deltok flere ganger på Canal Street.