Bryggekonserten med DumDum Boys 18. juli 2015

agderposten_printUpdate: konserten er utsolgt – vi har ingen billetter «på lur» eller i døra. Salget startet i desember.

Herreli så gøy det blir! Moringen Pub ønsker deg velkommen til sommerens vakreste eventyr – bryggefest med DumDum Boys, en av de 4 store i norsk rock, på bryggekanten i Kolbjørnsvik i Arendal LØRDAG 18. juli 2015. Porten, baren og bongsalg åpner kl. 18.00 – kom tidlig og unngå de lengste køene.

OBS! Unngå de lengste køene, kom tidlig for å få en god plass og flotte opplevelser.

På denne siden er det du trenger av praktisk informasjon.

Salget er svært godt i gang på www.billettservice.no  (inkludert 7-eleven og Narvesen) samt på Moringen pub (fredager, og ellers når vi har åpent for quiz mm.). Handler du i pøbben så sparer du avgiften.

Pris: kr. 450,- pluss evt. avg.
Evt. restbilletter (mot formodning) selges for kr. 500,- i porten

WEB-kjop-billett-her-banner

facebookButton18 årsgrense. Barn under 18 år kun tillatt med egen billett og i følge med foresatte.

BONGER: Vi har kun noen få kortterminaler, så kjøp drikkebonger for å unngå kø. Ellers anbefaler vi at du tar med noe ‘kæsj’ i tillegg. Bongsalget er plassert rett ved inngangen. Løp og kjøp.

Bli kjent! Legg spesielt merke til plassering av bongsalg, toaletter og urinal.

Bli kjent! Legg spesielt merke til plassering av bongsalg, toaletter og urinal.

Toaletter: I år vil vi  ha rekordmange toaletter. Vi har bestilt adskillig flere enn noen gang tidligere. Følg med på Facebook og ved inngangen for å lokalisere toalettenes plassering.

Barer: Det blir 3 barer og masse herrrlig drikke. Vi oppbemanner, men vi ha omtrent samme layout på barer mm som i fjor, det fungere aldeles utmerket.

Mat/Snacks: Andrea og Ebba vil selge sabla god lapskaus, pølser og snacks i egen bod på området. Anbefales!

MEDIC: Røde kors vil være til stede mesteparten av kvelden. De plasserer seg vanligvis i nærheten av inngangen. Ta kontakt ved behov.

Humør: Vi forventer masse godt humør, tilløp til latter, sang og dans. Vi har hatt store konserter før, men større enn dette kan det ikke bli i Kolbjørnsvik. Du-milde-himmel som vi gleder oss! Vi blir veldig forundret om ikke årets konsert blir utsolgt lang tid i forveien (uansett værmeldinger…)

Etter konserten? Den største baren vil holde åpent så lenge det er folk etter konserten – slik at avviklingen av fergekø etc. kan gå så smooth som mulig. På grunn av skjenkebevillingen kan naturligvis drikke IKKE taes med hverken inn på området eller ut fra området. Det er med andre ord ikke noe poeng å sloss seg frem i fergekøen, du får plass når du får plass… Kos deg i baren eller i hagen så lenge.

Bekledning: kle deg etter været, solkrem pleier å være en nødvendighet…

Hvordan komme seg dit?

BÅT: det er ikke båtplasser i vika. Legg båten i Pollen eller i gjestehavna i byen. Det er så og si alltid promillekontroll på sjøen denne dagen.

Ta ferga Kolbjørn fra byen i god tid, den bruker ca 4-5 minutter hver vei.

Buss/taxi: Det blir nok lange køer, så alternativ transport som buss, taxi er også mulig.

BIL: det er ingen parkeringsplasser i Kolbjørnsvik. Parker i byen og ta Kolbjørn over fjorden, alternativt kan du parkere ved Hisøy Skole.

Føtter og sykler: Å spasere er vanligvis trygt, men skal du innta alkohol råder vi deg til å la sykkelen stå.

 

kolbjorn

Kolbjørn kjører fram/tilbake hele tiden og sørger for at alle kommer seg over. Men det kan fort bli litt kø og venting, så vær tidlig ute. Les litt mer om Kolbjørn her: http://www.mfkolbjoern.no/v3/

Vær snill og grei på din vei. Husk solkrem!

Av tidligere artister som har spilt i Kolbjørnsvik kan vi blant annet nevne: Hellbillies, Ole Paus, de Lillos ,VAMP, DiDerre, Dance With a Stranger, Stavangerensemblet, Odd Børretzen m.fl.