Bryggekonsert med deLillos lør. 19. juli 2014

kjop-bill-her-animMoringen ønsker velkommen til sommerens vakreste eventyr – bryggefest med deLillos, en av de 4 store i norsk rock, på bryggekanten i Kolbjørnsvik i Arendal LØRDAG 19. juli 2014 kl 20.00. Åpent fra kl. 18.00

På denne siden vil det komme alt du trenger av praktisk informasjon.

Billetter selges på MF Kolbjørn III og:

billettselgere

www.billettservice.no og på Moringen pub (fredager, og ellers når vi har åpent for quiz mm.).
Pris: kr. 400,- pluss evt. avg.
Evt. restbilletter selges for kr. 495,- i porten

18 årsgrense. Barn under 18 år KUN tillatt med egen billett og i følge med foresatte.

BONGER: Vi har kun noen få kortterminaler, så i år kan du kjøpe drikkebonger for å unngå terminal-kø i porten og i puben. Ellers anbefaler vi at du tar med ‘kæsj’ i tillegg.

I 2014 vil vi nær doble kapasiteten på damedoer og omorganisere alle barene for minimale køer.

Hvordan komme seg dit?

BÅT: det er ikke båtplasser i vika. Legg båten i gjestehavna i byen. Det er så og si alltid promillekontroll på sjøen denne dagen. Ta ferga Kolbjørn fra byen i god tid, 4 minutter hver vei.

BIL: det er ingen parkeringsplasser i Kolbjørnsvik. Parker i byen og ta Kolbjørn over fjorden, alternativt kan du parkere ved Hisøy Skole.

Føtter og sykler: Å spasere er vanligvis trygt, men skal du innta alkohol råder vi deg til å la sykkelen stå.

CAMPINGSTOL er tillatt, men du henvises til plenen, bocciabanen eller lengst bak på plassen. Ingen campingstoler foran scenen!

kolbjorn

Kolbjørn kjører fram/tilbake hele tiden og sørger for at alle kommer seg over. Men det kan fort bli litt kø og venting, så vær tidlig ute. Les litt mer om Kolbjørn her: http://www.mfkolbjoern.no/v3/

Vær snill og grei på din vei. Husk solkrem!

Av tidligere artister som har spilt i Kolbjørnsvik kan vi blant annet nevne: Hellbillies, Ole Paus, de Lillos ,VAMP, DiDerre, Dance With a Stranger, Stavangerensemblet, Odd Børretzen m.fl.

MYE MER INFORMSJON KOMMER. STAY TUNED!