Hellbillieskonserten 2013

Etter konserten: Bilder og reportasje fra konserten på Agderposten.no

Moringen ønsker velkommen til sommerens vakreste eventyr – utekonsert med selveste Hellbillies på bryggekanten i Kolbjørnsvik i Arendal LØRDAG 20. juli 2013 kl 20.00. Åpent fra kl. 18.00

 

Kjøp billetter på www.billettservice.no , på Moringen pub (fredager) eller på MF Kolbjørn III. NB! Løp og kjøp!

 

Pris: kr. 400,- pluss evt. avg.

Evt. restbilletter selges for kr. 495,- i porten

 

18 årsgrense. Barn under 18 år KUN tillatt med egen billett og i følge med foresatte.

 

BONGER: Vi har kun noen få kortterminaler, så i år kan du kjøpe drikkebonger for å unngå terminal-kø (5 klipp – kr. 300) i porten og i puben. Ellers anbefaler vi at du tar med ‘kæsj’.

Bruker du ikke alle klippene så kan disse brukes på Moringen ved en senere anledning.

 

BÅT: det er ikke båtplasser i vika. Legg båten i gjestehavna i byen. Ta Kolbjørn fra byen i god tid.

CAMPINGSTOL er tillatt, men du henvises til plenen, bocciabanen eller lengst bak på plassen. Ingenncampingstoler foran scenen!

 

Vær snill og grei på din vei. Husk solkrem!

[tabs slidertype=»top tabs»][tabcontainer] [tabtext]Velkommen[/tabtext] [tabtext]Billettinfo[/tabtext] [tabtext]Hvordan komme seg dit?[/tabtext] [tabtext]Bilder & sånn.[/tabtext] [tabtext]Annen info.[/tabtext][/tabcontainer] [tabcontent] [tab]hjemmeside-bilde1[/tab] [tab]Billettsalget går så det suser og det er stor interesse.

Billetter kjøper du på www.billettservice.no eller på Moringen i pubens åpningstider, fredager fra kl. 19:00, under VikaQuiz’ene eller ved andre anledninger vi holder åpent.

Prisen er kr. 400,- pluss avg. (ikke avg. i puben)[/tab] [tab]For å komme seg til Kolbjørnsvik fra Arendal sentrum så tar du rett og slett Kolbjørn III fra Tyholmen i Arendal Sentrum – og fire minutter senere er du på konsertområdet.

Kolbjørn kjører skytteltrafikk fram/tilbake og sørger for at alle kommer seg over. Men det kan fort bli litt kø og venting, så vær tidlig ute. Les litt mer om Kolbjørn her: http://www.mfkolbjoern.no/v3/

Det er mulig å sykle (anbefales IKKE hvis du skal innta alkohol), spasere, ta taxi eller buss.

Båt: Det er svært begrenset med båtplasser i Kolbjørnsvik, men du kan legge båten på gjestebrygga eller i Pollen i byen å ta Kolbjørn over.

Bil: Vi anbefaler ikke bil ettersom det er trangt og ikke parkering i Kolbjørnsvik. Om du allikevel har bil kan denne parkeres ved Hisøy skole (ca 10 min å spasere), eller i Arendal sentrum (så kan du ta Kolbjørn over fjorden).[/tab] [tab]Vi kommer til å oppdatere denne siden med bilder fra noen av våre tidligere konserter når det lakker og lir mot vår og sommer…

[/tab] [tab]Etter å ha jobbet lenge for å få Hellbillies til Arendal og Kolbjørnsvik har Moringen pub endelig fått napp. Lørdag 20. juli 2013 står et av Norges mest populære band gjennom de siste 20 år på scenen på bryggekanten i Kolbjørnsvik, og det vil bli den største scenen Vika har sett.

Til årets sommerkonsert var bandet fra skogen, nærmere bestemt Ål i Hallingdal, vårt klare førstevalg. Vi er veldig fornøyde med bookingen. Det kommer til å bli full brygge, sprettende fisk og stormende jubel i Kolbjørnsvik lørdag 20. juli. Dette er et av Norges desidert beste og mest populære liveband, så dette vil svinge skikkelig.

Hellbillies er en countryrockgruppe fra Ål i Hallingdal som ble startet i 1990. De har gitt ut tretten album, inkludert samlinger og liveskiver. De fleste har solgt til gull eller platina og har ligget lenge på toppselger- og spillelistene.
Bandet har vunnet tre Spellemannpriser, og de ble blant annet kåret til Årets spellemann i 1997. Moringen har fra før arrangert 13 bryggekonserter i Kolbjørnsvik, men til sommeren blir både scene og lyd større enn noen gang.

Av tidligere artister som har spilt i Kolbjørnsvik kan vi blant annet nevne: Ole Paus, de Lillos ,VAMP, DiDerre, Dance With a Stranger, Stavangerensemblet, Odd Børretzen m.fl. [/tab] [/tabcontent] [/tabs]